slova4

Параолимпијски комитет Србије, Министарство омладине и спорта, Министарство за рад, запошљавање, борачка и социјална питања и Скупштина града организовали су дочек за Параолимпијску репрезентацију Србије која је са Игара у Рију донела девет медаља. На платоу испред Градске скупштине окупили су се грађани који су уз песму и громогласне аплаузе поздравили наше шампионе.

„Хвала Србијо, хвала људима из Скупштине града што су омогућили да остваримо сан који параолимпијски спортисти вец годинама сањају, а то је да и нас дочекају испред Скупштине. То је сада постала стварност“, рекао је Жељко Димитријевић.

„Хвала вам што сте дошли да увеличате наш успех из Рија. Све ово не би било могуће без вас, али и без наших тренера и селектора. Хвала вам у име параолимпијаца. Надам се да смо вас обрадовали и испунили очекивања. Овде је више треме него на мечевима и хвала вам због тога“, рекла је Борислава Перић-Ранковић.

Након обраћања параолимпијаца, на сцену је изашла популарна београдска реп група ТХЦФ, која је изведбом химне параолимпијског тима „Шампиони сваки дан“ додатно подгрејала слављеничку атмосферу. У забавном делу програма наступио је оркестар Дејана Петровића „Биг Банд“, који је подигао атмосферу и расположење свих присутних.

sajtt

ПРИЈАТЕЉИ ПОКС

mos

sportski savez

postanska stedionica1

dunav-osiguranje-logo-2

ЛИСТА ЧЛАНОВА ПОКС

pdficon

КАЛЕНДАР АТЛЕТСКИХ ТАКМИЧЕЊА

pdficon

ПОИ РИО 2016

poi rio 2016

РИО ГАЛЕРИЈА