slova4

Туристичка организација Србије (ТОС) доделила је на Светски дан туризма, 27. септембра, највећа национална признања за допринос развоју, унапређењу и промоцији туризма Србије - "Туристички цвет 2016".

На свечаности која је уприличена у Музеју историје Југославије, присутнима се обратио министар трговине, туризма и телекомуникација Расим Љајић, као и директорка Туристичке организације Србије Марија Лабовић, која је навела да се признање "Туристички цвет" додељује од 1982. године, свега три године након што је успостављен Светски дан туризма. Она је подсетила и на одличне резултате у домаћем туризму: "Кад погледамо годину за нама, можемо бити задовољни постигнутим резултатима - имамо повећање броја домаћих и иностраних туриста, као и повећање броја ноћења и девизног прилива од туризма",  истакла је Лабовић.

turisticki-cvet1

Специјално признање за институције које су кроз своје активности допринеле побољшању имиџа наше земље у свету и помогле промоцији Србије као атрактивне туристичке дестинације, ове године припало је  Олимпијском и Параолимпијском комитету Србије. Награду испред Параолимпијског комитета примио је председник ПОКС-а Зоран Мићовић.

turisticki-cvet2

 

ПРИЈАТЕЉИ ПОКС

mos

sportski savez

postanska stedionica1

dunav-osiguranje-logo-2

ЛИСТА ЧЛАНОВА ПОКС

pdficon

КАЛЕНДАР АТЛЕТСКИХ ТАКМИЧЕЊА

pdficon

ПОИ РИО 2016

poi rio 2016

РИО ГАЛЕРИЈА