slova4

Параолимпијски комитет Србије и наши трофејни параолимпијци свечано су уручили захвалнице представницима медија који су свакодневно извештавали о активностима и резултатима током трајања Параолимпијских игара у Рију. На званичној додели у Скупштини града Београда, захвалнице су добили медији који су подржали пројекат „Шампиони сваки дан“ и на овај начин додатно мотивисали све особе са инвалидитетом да се укључе у спорт.

Захваљући редовном извештавању медија, цела Србија је имала прилике да упозна наше врхунске спортисте и да се радује свакој од девет рекордних медаља. Званични испраћај, велики дочек испред Скупштине града, као и број медијских објава који је овога пута био шест пута већи него за време Игара у Лондону, сведочи о томе да су наши параолимпијци по први пут добили заслужену пажњу.

О успеху пројекта „Шампиони сваки дан“ најбоље говори чињеница да се јавља све више особа са инвалидитетом са жељом да се баве спортом.

„Захваљујући преданости свих наших чланова, подршци Владе, најпре преко Министарства омладине и спорта, али и Министарства за рад, запошљавање, борачка и социјална питања, као и подршци компанија као што су Апатинска пивара, Banca Intesa, ЕПС, подршци медија и града Београда, наш пројекат „Шампиони сваки дан“ је изузетно успешно лансиран са намером да траје наредне четири године током којих желимо да омасовимо наш покрет, да помогнемо нашим члановима да што боље функционишу у својим локалним заједницама и да тако створимо услове да у Токију 2020. поновимо врхунске резултате“, рекао је овом приликом Зоран Мићовић, председник ПОКС-а.

 

                           Paraolimpijci                                                 

 

 

ПРИЈАТЕЉИ ПОКС

mos

sportski savez

postanska stedionica1

dunav-osiguranje-logo-2

ЛИСТА ЧЛАНОВА ПОКС

pdficon

КАЛЕНДАР АТЛЕТСКИХ ТАКМИЧЕЊА

pdficon

ПОИ РИО 2016

poi rio 2016

РИО ГАЛЕРИЈА