slova4

Београд, 24.03.2017. – Јуче је на конференцији за новинаре одржаној на 53. Међународном сајму аутомобила потписано је писмо намере између Параолимпијског Комитета Србије и Тоyота Србије.

 Присутнима на конференцији обратили су се председник Тоyота Адриа Групе*, господин Кенсуке Тсуцхиyа, као и председник Параолимпијског Комитета Србије, господин Зоран Мићовић.

Председник Параолимпијског Комитета Србије, др Зоран Мићовић је овом приликом изјавио: „У име параолимпијаца се захваљујем компанији Тојота на подршци која ће трајати чак наредних 8 година током које ће Тојота подржати Параолимпијски комитет Србије у јачању организационих капацитета и побољшања услова за рад параолимпијаца. Част нам је што се пулу спонзора ПОКС придружила компанија оваквог реномеа.“

Председник Тоyота Адриа Групе Кенсуке Тсучија (Кенсуке Тсицхиyа), изјавио је: „Олимпијске вредности су и Тоyота вредности. Циљ олимпизма је да спорт буде на услузи хармоничном развоју људске врсте. Тоyота је са друге стране предводник пута ка развоју технологије будућности, који ће обогатити животе широм света сигурним и одговорним начинима за превоз људи. Што боља мобилност за све нас, то је наш мото“

Као генерални спонзор Међународног Параолимпијског Комитета, у новом олимпијском циклусу, Тоyота Србија ће на локалном нивоу бити део спонзорског пула, а на путу за Токио 2020. ТОYОТА ће бити званично возило наших параолимпијаца.

ПРИЈАТЕЉИ ПОКС

mos

sportski savez

postanska stedionica1

dunav-osiguranje-logo-2 

super vero-logo

ЛИСТА ЧЛАНОВА ПОКС

pdficon

КАЛЕНДАР АТЛЕТСКИХ ТАКМИЧЕЊА

pdficon

ПОИ РИО 2016

poi rio 2016

РИО ГАЛЕРИЈА