slova4

Пољска, 03.05.2017.- На Гран При такмичењу одржаном у Пољској у периоду од 24.4.-01.5.2017. српски парастрелци остварили су изузетан успех, освојивши 2 сребрне медаље.

Гран при такмичење у Пољској је такмичење само ваздушним оружјем, рангирано као ниво 2, на коме се признају постигнути светски рекорди и остварене резултатске норме за наступ на ЕП и СП. На такмичењу су наступали стрелци из 26 земаља.

 

Нашу екипу чинило је 11 чланова (8 стрелаца, 2 асистента и 1 тренер) и то: стрелци пушком Драган Ристић, Синиша Видић, Дејан Јокић, Зоран Бањац и Зоран Поучки, а стрелци пиштољем Растко Јокић, Средо Радовић и Зоран Петковић, асистент Томислав Ристић, Слободан Јокић и тренер и вођа пута Драган Марковић. Ови сјајни спортисти имали су 9 наступа у финалима, од 8 стрелаца који су отпутовали, 6 је наступило у финалима. Растко Јокић и Драган Ристић освојили су сребрну медаљу. Према параолимпијском рангирању по броју освојених медаља заузели смо 6. место.

Основни циљеви овог такмичења су били остваривање наступа у што више финала, освајање што више норми за наступ на ЕП и испуњавање првих услова за наступ на СП 2018. године, наставити континуитет освајања медаља на свим МТ, стицање самопоуздања и сигурности у себе и своје наоружање и опрему.

ПРИЈАТЕЉИ ПОКС

mos

sportski savez

postanska stedionica1

dunav-osiguranje-logo-2 

super vero-logo

ЛИСТА ЧЛАНОВА ПОКС

pdficon

КАЛЕНДАР АТЛЕТСКИХ ТАКМИЧЕЊА

pdficon

ПОИ РИО 2016

poi rio 2016

РИО ГАЛЕРИЈА