slova4

Хановер, 16.05.2017.- На Интернационалном такмичењу у Хановеру наши сјајни стрелци освојили су 4 медаље у појединачној конкуренцији (2 златне, сребрну и бронзану).

Од 33 нације које су наступиле, наша репрезентација заузела је 4. место у параолимпијском рангирању! На овом такмичењу освојили су укупно 4 медаље у појединачној конкуренцији, Ласло Шурањи (златну и сребрну) и Растко Јокић (златну и бронзану) медаљу. Сви стрелци су на овом такмичењу остварили предвиђене ИПЦ норме за наступ на ЕП И испунили прве услове за наступ на СП 2018. Постављено је и 6 нових рекорда Србије, Ласло Шурањи 4 пута и Растко Јокић 2 пута.

Основни циљеви овог такмичења су били остваривање наступа у што више финала, освајање што више норми за наступ на ЕП и испуњавање првих услова за наступ на СП 2018. године, наставити континуитет освајања медаља на свим МТ, стицање самопоуздања и сигурности у себе и своје наоружање и опрему.

Интернационално такмичење у Хановеру је традиционално такмичење ваздушним и МК оружјем истовремено са осталим спортистима, рангирано као ниво 1, на коме се признају остварене резултатске норме за наступ на ЕП и СП.

ПРИЈАТЕЉИ ПОКС

mos

sportski savez

postanska stedionica1

dunav-osiguranje-logo-2 

super vero-logo

ЛИСТА ЧЛАНОВА ПОКС

pdficon

КАЛЕНДАР АТЛЕТСКИХ ТАКМИЧЕЊА

pdficon

ПОИ РИО 2016

poi rio 2016

РИО ГАЛЕРИЈА