Централни догађај Par-OLYMPIA пројекта

Са задовољством представљамо централни догађај Par-OLYMPIA пројекта, одржан од 27. септембра до 4. октобра 2023. године у престижном О.А.К.А. Олимпијском центру у Атини, Грчка. Овај изузетан догађај поставља нове стандарде у промовисању инклузије и различитости кроз врхунски параспорт.

Видео приказује есенцију овог догађаја, наглашавајући кључне тренутке који су обележили недељу дана спортске страсти и заједништва.

Током манифестације, млади са и без инвалидитета из целе Европе створили су незаборавно искуство, окупљајући се, учећи, уживајући и повезујући се у олимпијском и параолимпијском духу на реномираним олимпијским и параолимпијским спортским борилиштима.

С поносом истичемо учешће Србије на овом узбудљивом европском спортском догађају, где је 13 храбрих учесника из земље показало изузетну спортску вештину и дух. Ови млади спортисти су имали прилику не само да се такмиче на високом нивоу, већ и да граде мостове између различитих заједница, градећи мостове разумевања и подршке.

Посебно желимо да нагласимо изузетан допринос наших учесника током догађаја, истакавши не само спортске успехе већ и промовисање кључних вредности инклузије у друштву. Њихова посвећеност и одлучност су били кључни фактори који су омогућили нашим спортистима да се такмиче са истинским поносом и инспиришу све присутне.

Овом приликом желимо да се захвалимо свим учесницима, њиховим породицама и пријатељима, који су заједно створили атмосферу пријатељства и подршке. Њихова храброст и заједнички дух су били покретачки фактори овог догађаја који се памти.

Овај пројекат представља изузетан корак напред у подстицању инклузије кроз спорт и промовисању позитивних вредности. Радујемо се будућим пројектима који ће и даље јачати ово охрабрујуће заједништво. Хвала свима који су допринели успеху Par-OLYMPIA пројекта!