Изгласано поверење председнику Зорану Мићовићу

24.11.2021
17:41

На редовној изборној скупштини Параолимпијског комитета Србије, одржаној 24. новембра 2021 године, досадашње руководство добило је потврду и подршку за изузетан досадашњи рад и постигнуте успехе на свим пољима.

Уз учешће свих 29 делегата предвиђених статутом ове организације, досадашњи председник Зоран Мићовић великом већином је поново изабран на ту функцију. Он ће са својим тимом предводити Параолимпијски комитет Србије следеће четири године, а уједно и спортисте из ове организације на Параолимпијске игре у Паризу 2024 године.

Након успешног учешћа на Параолимпијским играма у Токију ове године и освојених 6 медаља, делегати су својим гласовима дали потврду добре стратегије коју ова организација има већ дуже време.

У свом говору председник Мићовић се осврнуо и на велику подршку и помоћ од стране Министарства омладине и спорта Републике Србије, без чијег ангажовања многи пројекти не би били у могућности да се реализују.

„Нови период, нови задаци и већ примењива стратегија очекују нас следеће четири године. Сви морамо узети учешће, а резултати неће изостати“ поручио је стари-нови председник ПОКС-а Зоран Мићовић.

У Београду 24. новембар 2021.

Дочек парастонoтенисера из Токија
Наше прослављене параолимпијке Борислава Перић Ранковић и Нада Матић, са својим колегама из парастонотенисерског тима и стручним тимовима, враћају се из Токија у понедељак 6. септембра.
Опширније
Жељко Димитријевић стигао у Београд
Наш прослављени и најтрофејнији параолимпијац Жељко Димитријевић стигао је на Београдски аеродром „Никола Тесла“ из Јапана.
Опширније
Још две медаље за Србију у Токију, Драган Ристић злато и Здравко Савановић сребро
Српски параолимпијци Драган Ристић и Здравко Савановић освојили су још две медаље за Србију на Параолимпијским играма у Токију
Опширније
Параолимпијски комитет Србије
Омладинских бригада 1, канцеларије бр. 164 и 166, 11070 Београд
Тел./факс: +381 11 2452 479
е-маил: office@paralympic.rs
Услови коришћења
Заштита приватности
ПРИЈАТЕЉИ ПОКС