У Старом двору одржан свечани дочек параолимпијског тима Србије

09.09.2021
13:03

Председник Параолимпијског комитета Србије Зоран Мићовић са свим члановима ПОКС  уприличиo je свечани дочек параолимпијског тима Србије који је учествовао на Параолимпијским играма у Токију.

Градоначелник Београда проф. др Зоран Радојичић током свечаног дочека поздравио је спортисте који су учествовали на Играма и чланове њихових стручних штабова и истакао је да му је част и задовољство што у Старом двору има прилику да дочека параолимпијце.

Параолимпијце су поздравили градоначелник Зоран Радојичић, помоћник министра омладине и спорта Дарко Удовичић, амбасадор Европске Уније у Србији Емануеле Жиофре, као и председник Олимпијског комитета Србије Божидар Маљковић.

Председник Параолимписког комитета Зоран Мићовић се током обраћања захвалио спортистима и њиховим стручним тимовима на успешном учешћу на Параолимпијским играма Токио 2020, такође се захвалио на подршци и помоћи Делегацији ЕУ у Србији, спонзорима и свим медијима који су свакодневно извештавали о наступима и успесима параолимпијаца.

Дочек парастонoтенисера из Токија
Наше прослављене параолимпијке Борислава Перић Ранковић и Нада Матић, са својим колегама из парастонотенисерског тима и стручним тимовима, враћају се из Токија у понедељак 6. септембра.
Опширније
Жељко Димитријевић стигао у Београд
Наш прослављени и најтрофејнији параолимпијац Жељко Димитријевић стигао је на Београдски аеродром „Никола Тесла“ из Јапана.
Опширније
Још две медаље за Србију у Токију, Драган Ристић злато и Здравко Савановић сребро
Српски параолимпијци Драган Ристић и Здравко Савановић освојили су још две медаље за Србију на Параолимпијским играма у Токију
Опширније
Параолимпијски комитет Србије
Омладинских бригада 1, канцеларије бр. 164 и 166, 11070 Београд
Тел./факс: +381 11 2452 479
е-маил: office@paralympic.rs
Услови коришћења
Заштита приватности
ПРИЈАТЕЉИ ПОКС