Злато , Сребро и Бронза на Европском првенству у пара стоном тенису

С поносом вас обавештавамо о изузетним успесима наших пара стонотенисера на Европском првенству у пара стоном тенису које се одржава у Шефилду (Sheffieldu), Велика Британија, у периоду од 4. до 9. септембра 2023. године.

Ови врхунски спортисти представљају нашу земљу са изузетном посвећеношћу и професионализмом, а њихови резултати заслужују истакнуту пажњу.

Наша представница, Борислава Перић Ранковић, остварила је изванредан успех освајањем ЗЛАТНЕ медаље у класи TТ4-5. Њена импресивна игра, карактеризована тријумфом од 3-0 у сетовима над францускињом Saint Pero Aleksandrom, донела је Србији не само златну медаљу, већ и понос.

Ана Првуловић, такође наша изузетна спортисткиња, освојила је СРЕБРНУ медаљу у класи TТ2. Њен труд, посвећеност и вештина су награђени овим значајним успехом.

Митар Паликућа, још један изванредан члан нашег тима, забележио је БРОНЗУ у категорији TТ5. Његов спортски дух и изузетна игра на терену инспирисали су нас све.

Овај низ медаља сведочи о изванредној припреми, физичкој и менталној издржљивости наших спортиста, као и подршци коју су добили од својих тренера и тимских колега.

Настављамо да подржавамо наше пара стонотенисере у данима који следе, јер такмичење тек улази у фазу дублова и микс дублова. Имамо потпуно поверење у њихову способност да наставе да нас поносно представљају на европском нивоу.

Поносимо се свим нашим спортистима и желимо им све најбоље у наредним изазовима.

Наставите да нас инспиришете својим изванредним вештинама и страшћу према спорту.

Хвала вам на подршци и придружите нам се у праћењу овог узбуђујућег спортског догађаја.